Add a Facebook-hoz
 • Magyar CC 2016 »»

  2016. szeptember 17-én Tatabányán kerül megrendezésre a Centrope Cup magyarországi fordulója. További információkat a programról, nevezésről cikkünkben olvashat. 
 • Közgyűlés - 2017. »»

  2017. február 17-én Veszprémben, a Kossuth laktanyában tartotta a Magyar Pétanque Szövetség éves rendes közgyűlését, továbbá a Szövetség vezetőségének ötödik elnökségi tagjának tisztújítását.
 • XII. Farsang Kupa »»

  2017. január 21-22.-én pétanque versenyt rendeznek a sitkei Kastélyfogadóban. A szombati napon triplett pétanque verseny, vasárnap duplett pétanque versenyt rendeznek. További információk versennyel és szállással kapcsolatban a cikkben olvashat.
 • Gratulálunk a Senior Válogatottnak a Nemzetek Kupája Bronz érméhez!

  2016. október 18-20. között Monacoban került megrendezésre a 3. Senior(Veterán) Európabajnokság, ahol a Magya válogatott a Nemzetek Kupája Bronzérmét szerezte meg. Gratulálunk nekik!
 • Gratulálunk Oláh Krisztinának aki a 13. helyen végezett a Női Európa Bajnokságon a precíziós lövés sorozatban! »»


 • Új tagegyesület - Balaton SE »»

  A Balaton Sportegyesület Pétanque Szakosztálya csatlakozott szövetségünkhöz!
 • Megalakult Nemzeti Versenysport Szövetség »»

  2016. december 21-én megalakult a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ). Amelyet a MOB Nem olimpiai sportágak tagozatainak sportszövetségei alapítottak meg a sporttörvény 2016-os módosítása miatt az új köztestületet.

2016-os Magyar Centrope Cup, Tatabánya

Centrope Cup - Hungary

2016.09.17. - Tatabánya

A 2016-os évben Tatabánya adott otthont a Centrope Cup sorozat hazai fordulójának. A nemzetközi pétanque versenyre 48 triplett csapat nevezett 6 különböző országból. (Lengyelország, Szlovákia ,Ausztria, Ukrajna, Csehország, Magyarország) Az időjárás nem kedvezett a játékosok számára.  A nap folyamán nagyon változékony idő volt a jellemző, a mérközések kezdete szakadadó esővel indult aztán a adott körön belül a meccs végére elállt az eső és volt hogy kisütött a nap is. Ez a folyamat fordulónként megismétlödött. A zord időjárás nehezitette a pályán megszokott játékot, hol éppen az álló víz okozott meglepetéseket a játékosok számára, hol a meccs közbeni felszáradó pálya tudott újat mutatni.

 

A legjobb 16 csapat közé csak 2 magyar csapatnak sikerült bekerülnie. A Mandoiu Sorin, Keindl Tibor Pancsits Zsolt csapat a 9 - 16 helyen zárt a versenyet és a másik magyar csapat Tóth Tamás, Borbényi Zsolt, Kemény Gyula viszont megnyerték a 2016-os Magyar Centrope Cup-ot. Gratulálunk nekik! 

A verseny első négy helyezettje:

1.

Borbényi Zsolt    HU
Kemény Gyula    HU
Tóth Tamás    HU

2.

Wioletta ¦liĽ    PL
Katarzyna Błasiak    PL
Valentyna Vtoraya    UA

3.

Krchnakova Etala    SK
Seman Stanislav    SK
Patrik Sebena    SK

4.

Chmiel Marcin    PL
Karol Beawc    PL
¦więch Łukasz    PL

 

Gratulálunk mindenkinek!

 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Magyar Petanque Szövetség 2014.

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió