Add a Facebook-hoz
 • Új tagegyesület - Balaton SE »»

  A Balaton Sportegyesület Pétanque Szakosztálya csatlakozott szövetségünkhöz!
 • Közgyűlés - 2017. »»

  2017. február 17-én Veszprémben, a Kossuth laktanyában tartotta a Magyar Pétanque Szövetség éves rendes közgyűlését, továbbá a Szövetség vezetőségének ötödik elnökségi tagjának tisztújítását.
 • Megalakult Nemzeti Versenysport Szövetség »»

  2016. december 21-én megalakult a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ). Amelyet a MOB Nem olimpiai sportágak tagozatainak sportszövetségei alapítottak meg a sporttörvény 2016-os módosítása miatt az új köztestületet.
 • Gratulálunk Oláh Krisztinának aki a 13. helyen végezett a Női Európa Bajnokságon a precíziós lövés sorozatban! »»


 • Gratulálunk a Senior Válogatottnak a Nemzetek Kupája Bronz érméhez!

  2016. október 18-20. között Monacoban került megrendezésre a 3. Senior(Veterán) Európabajnokság, ahol a Magya válogatott a Nemzetek Kupája Bronzérmét szerezte meg. Gratulálunk nekik!
 • XII. Farsang Kupa »»

  2017. január 21-22.-én pétanque versenyt rendeznek a sitkei Kastélyfogadóban. A szombati napon triplett pétanque verseny, vasárnap duplett pétanque versenyt rendeznek. További információk versennyel és szállással kapcsolatban a cikkben olvashat.
 • Magyar CC 2016 »»

  2016. szeptember 17-én Tatabányán kerül megrendezésre a Centrope Cup magyarországi fordulója. További információkat a programról, nevezésről cikkünkben olvashat. 

Centrope Cup - Szlovákia 2016.

Centrope Cup Szlovákia 2016.

 

A szlovákiai Centrope Cup-ot augsztus 27-én, szombaton 9 órás kezdettel a szlovákiai Galántán rendeznek meg.

A Centrope Cup verseny elötti napon augusztus 26-án, pénteken megrendezésre kerül egy Egyéni „Üdvözlő torna” verseny, amire a helyszíni regisztráció megerősítésére délután 17 óra 15 perc és 17 óra 45 perc között van lehetsőség a nevezési díj 5 euró / fő. A verseny este 18 órakor kezdődik.

A Szlovák Centrope Cup verseny Mix Triplett formációban (1 ellentétes nemű játékosnak kell lennie a csapatban) zajlik, a helyszíni megerősítő regisztráció reggel 8 óra 15 perc és 8:45 között van lehetőség, nevezési díj 36 euro/triplett csapat. Amely tartalmaz egytál ebédet és inni valót) A versenyt reggel 9 órakkor 5 fordulós svájci rendszerben zajlik ezután egyenes kieséses szakasz Időlimit:50 perc + 1 öcsi kidobás a lebonyolítás rendje.

A Centope Cup másnapján agusztus 28-án vasárnap egy Duplett Kupa versenyt rerendeznek. Előregisztrációt a helyszínen megerősíteni szükséges, amelyre lehetőség a verseny napján: 8 óra 15 perc és 8 óra 45 perc között van. A duplett versenyt reggel 9 órakkor keződik.  Nevezési díj 8 euró a felnötteknek, 18 év alattiaknak 6 euró. A nevezési díj tartalaz egy tál ebédet és italt. A lebonyolítás rendje svájci rendszer és egyenes kieséses szakasz. Időlimit 50 perc +1 öcsi kidobás.

 

Előregisztráció mind a három versenyre szükséges.

Regisztrációs határidő: AUGUSZTUS 25. 23 óra 59 perc.

További információk a regisztrációval kapcsolatban: Egyéni "üdvözlő torna" verseny regiszrációja megnyílt, Szlovák CC-re a regisztráció július 30-án nyílik meg. a duplett versenyre viszont augusztus 13-ától van lehetőség regisztrálni az alábbi linken.

Regisztráció a versenyekre http://portal.sfp.sk  weboldalon lehetséges.

Verseny helyszíne: Galánta - Event Hotel Kaskady ( Szlovákia)

Jó játékot kívánunk mindenkinek!


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Magyar Petanque Szövetség 2014.

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió