Add a Facebook-hoz
 • Megalakult Nemzeti Versenysport Szövetség »»

  2016. december 21-én megalakult a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ). Amelyet a MOB Nem olimpiai sportágak tagozatainak sportszövetségei alapítottak meg a sporttörvény 2016-os módosítása miatt az új köztestületet.
 • XII. Farsang Kupa »»

  2017. január 21-22.-én pétanque versenyt rendeznek a sitkei Kastélyfogadóban. A szombati napon triplett pétanque verseny, vasárnap duplett pétanque versenyt rendeznek. További információk versennyel és szállással kapcsolatban a cikkben olvashat.
 • Gratulálunk Oláh Krisztinának aki a 13. helyen végezett a Női Európa Bajnokságon a precíziós lövés sorozatban! »»


 • Magyar CC 2016 »»

  2016. szeptember 17-én Tatabányán kerül megrendezésre a Centrope Cup magyarországi fordulója. További információkat a programról, nevezésről cikkünkben olvashat. 
 • Gratulálunk a Senior Válogatottnak a Nemzetek Kupája Bronz érméhez!

  2016. október 18-20. között Monacoban került megrendezésre a 3. Senior(Veterán) Európabajnokság, ahol a Magya válogatott a Nemzetek Kupája Bronzérmét szerezte meg. Gratulálunk nekik!
 • Új tagegyesület - Balaton SE »»

  A Balaton Sportegyesület Pétanque Szakosztálya csatlakozott szövetségünkhöz!
 • Közgyűlés - 2017. »»

  2017. február 17-én Veszprémben, a Kossuth laktanyában tartotta a Magyar Pétanque Szövetség éves rendes közgyűlését, továbbá a Szövetség vezetőségének ötödik elnökségi tagjának tisztújítását.

CEP Spring Meeting 2016

CEP Spring Meeting - Luxembourg 2016

 

 

2016. április 9-én Luxembourgban került megrendezésre a CEP idei Spring Meetingje, amelyen Novák Barnabás szövetségünk elnöke, mint a CEP elnökségi tagja vett részt.

 

A CEP az idei évtől új székhellyel kezdte meg működését, így az eredetileg Budapestre tervezett egyeztetés végül az új székhelyen, a Luxembourgi Pétanque Szövetség nemzeti pétanque csarnokának konferenciatermében került megrendezésre, Esch-sur-Elzetteben. A napirendi pontok között szerepel a CEP rövid- és hosszátávú stratégiai terve, az idei évi Klub Európa Bajnokság sorsolása, amelyen hazánkat a TPK csapata képvisel, illetve több az Európai Pétanque Szövetség életét meghatározó kérdés is, úgy mint a szabályzatok aktualizálása, a különböző bizottságok beszámolója és pénzügyi terv elfogadása Felmerült az ötlet egy közös európai versenyengedély bevezetéséről, amelyet jelenleg Franciaország és Belgium tesztel.  A CentropeCup versenysorozat hivatalos eredményei és a versenyeken készült fényképek ezentúl a CEP honlapján is elérhetőek lesznek.  Az elnökség döntése alapján az idei évi Európai Bíróvizsga 2016. szeptemberében, a Női Európa Bajnokságon kerül megrendezésre, amelyről a tagszövetségek természetesen további információt kapnak. Szintén a pozsonyi Női Európa Bajnokságon kerül sor a CEP tisztújítására. Novák Barnabás mandátuma még további két évig tart, azonban a CEP elnökségéből több tagnak is lejár a mandátuma, köztük az elnök Mike Pegg vagy a főtitkár Bruno Ferdandezé.   Az idei Klub Európa Bajnokság sorsolását illetően a hazánkat képviselő Tatabányai PK a "B" csoportba került a házigazda Luxembourg, Norvégia, Észtország, Finnország, Lettország és Svájc mellé. A lebonyolítás értelmében minden csoport első két helyezettje jut a svédországi Borgasban megrendezésre kerülő Final8-ba.

 

A Tatabányai PK-nak sok sikert kivánunk a versenyre.

 

A teljes sorsolás az alábbi linken érhető el:  http://cep-petanque.com/eurocup_pdf/EuroCup16/EuroCup16Draw.pdf 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Magyar Petanque Szövetség 2014.

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió