Add a Facebook-hoz
 • Magyar CC 2016 »»

  2016. szeptember 17-én Tatabányán kerül megrendezésre a Centrope Cup magyarországi fordulója. További információkat a programról, nevezésről cikkünkben olvashat. 
 • Új tagegyesület - Balaton SE »»

  A Balaton Sportegyesület Pétanque Szakosztálya csatlakozott szövetségünkhöz!
 • Közgyűlés - 2017. »»

  2017. február 17-én Veszprémben, a Kossuth laktanyában tartotta a Magyar Pétanque Szövetség éves rendes közgyűlését, továbbá a Szövetség vezetőségének ötödik elnökségi tagjának tisztújítását.
 • XII. Farsang Kupa »»

  2017. január 21-22.-én pétanque versenyt rendeznek a sitkei Kastélyfogadóban. A szombati napon triplett pétanque verseny, vasárnap duplett pétanque versenyt rendeznek. További információk versennyel és szállással kapcsolatban a cikkben olvashat.
 • Megalakult Nemzeti Versenysport Szövetség »»

  2016. december 21-én megalakult a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ). Amelyet a MOB Nem olimpiai sportágak tagozatainak sportszövetségei alapítottak meg a sporttörvény 2016-os módosítása miatt az új köztestületet.
 • Gratulálunk Oláh Krisztinának aki a 13. helyen végezett a Női Európa Bajnokságon a precíziós lövés sorozatban! »»


 • Gratulálunk a Senior Válogatottnak a Nemzetek Kupája Bronz érméhez!

  2016. október 18-20. között Monacoban került megrendezésre a 3. Senior(Veterán) Európabajnokság, ahol a Magya válogatott a Nemzetek Kupája Bronzérmét szerezte meg. Gratulálunk nekik!

CEP Spring Meeting 2016 - Luxembourg

 

2016. április 09-én Luxembourgban kerül megrendezésre az Európai Pétanque Szövetség (CEP) tavaszi kongresszusa (Srping Meeting). Novák Barnabás a Magyar Pétanque Szövetség elnöke arról tájékoztatta az elnökséget, hogy az eredeti tervekkel ellentétben mégsem Budapest ad otthon az egyeztetésnek. Ennek oka, hogy a Luxembourgi Pétanque Szövetség illetve a Luxembourgi Sportminiszztérium felajánlása után a CEP székhelye Luxembourgba kerül, így az egyeztetés remek alkalmat kínál a személyes találkozóra a Luxembourgi Szövetség és a CEP elnöksége között. Mike Pegg a CEP elnöke ezúton is köszönetét fejezi ki a Magyar Olimpiai Bizottságnak a felajánlásért és az eddigi szervezésért s reméli, hogy hamarosan újabb alkalom nyílik egy budapesti találkozóra. A CEP kongresszuson Novák Barnabás mint a CEP elnökségi tagja vesz részt. Az újonnan bevezetett versenyek szabályzatinak elfogadása mellett sor kerül az idei évi Klub Európa Bajnokság sorolására is, amely verseny ebben az évben a Tatabányai PK képviseli hazánkat. Az esemény után honlapunkon és facebook oldalunkon olvashatják beszámolónkat.

A CEP honlapja: http://cep-petanque.com/


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Magyar Petanque Szövetség 2014.

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió