Add a Facebook-hoz
 • Magyar CC 2016 »»

  2016. szeptember 17-én Tatabányán kerül megrendezésre a Centrope Cup magyarországi fordulója. További információkat a programról, nevezésről cikkünkben olvashat. 
 • Közgyűlés - 2017. »»

  2017. február 17-én Veszprémben, a Kossuth laktanyában tartotta a Magyar Pétanque Szövetség éves rendes közgyűlését, továbbá a Szövetség vezetőségének ötödik elnökségi tagjának tisztújítását.
 • Megalakult Nemzeti Versenysport Szövetség »»

  2016. december 21-én megalakult a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ). Amelyet a MOB Nem olimpiai sportágak tagozatainak sportszövetségei alapítottak meg a sporttörvény 2016-os módosítása miatt az új köztestületet.
 • Gratulálunk Oláh Krisztinának aki a 13. helyen végezett a Női Európa Bajnokságon a precíziós lövés sorozatban! »»


 • XII. Farsang Kupa »»

  2017. január 21-22.-én pétanque versenyt rendeznek a sitkei Kastélyfogadóban. A szombati napon triplett pétanque verseny, vasárnap duplett pétanque versenyt rendeznek. További információk versennyel és szállással kapcsolatban a cikkben olvashat.
 • Új tagegyesület - Balaton SE »»

  A Balaton Sportegyesület Pétanque Szakosztálya csatlakozott szövetségünkhöz!
 • Gratulálunk a Senior Válogatottnak a Nemzetek Kupája Bronz érméhez!

  2016. október 18-20. között Monacoban került megrendezésre a 3. Senior(Veterán) Európabajnokság, ahol a Magya válogatott a Nemzetek Kupája Bronzérmét szerezte meg. Gratulálunk nekik!

Hírek, cikkek

Mike Pegg CEP elnökének levele »»


3. Veterán EB. - Monaco »»

3. Veterán/Senior Európabajnokság - Monaco 2016. október 18-20. között került megrendezésre a 3. alkalommal a Veteránok (55+) Európa Bajnoksága.  Magyarország a Nemzetek Kupája bronzérmét hozta haza a rangadóról, gratulálunk a válogatottnak! Válogatott tagja (balról jobbra): Péli Rezső, Kocsis Tamás, Kemény Gyula, Vámosi Tibor.  Az európa bajnokságon 28 ország válogatottja képviselte magát. A helyosztó mérközéseket 5 fordulós svájci rendszerrel alakultak ki. A legjobb 16 csapat a főtáblán folytatta az Európa Bajnoki címért a 16 és 28 közötti csapatok a Nemzetek
3. Senior Európa Bajnokság »»

3. Senior Európa Bajnokság - Monaco   2016. október 18-20 között tartják Monacoban a Senior Európa Bajnokságot amelyet 3. alkalommal rendeznek meg. Az Európa Bajnokságon a hazánkat a senior válogatottja: Kemény Gyula, Kocsis Tamás, Péli Rezső és Vámosi Tibor képviseli.    1.) Miként készültök a Senior Európa Bajnokságra? Nagy megtiszteltetésnek vettük mind a négyen a MAPESZ elnökség felkérését,hogy  mint magyar válogatott, mi képviselhetjük hazánkat Monacóban a 3. Senior (Veterán) Pétanque Európa Bajnokságon. Hárman, Péli Rezső, Kemény Gyula és Kocsis
Fodor Bertalan értékelése a 2016-os Női EB-ről »»

Fodor Bertalan értékelése beszámolója: Szeretném megosztani veletek, a 2016.évi Női Európa Bajnokságon szerzett tapasztalataimat, a csapat eredményeit, rövid értékelésemet, és javaslataimat a jövőre nézve. 1.       A delegáció tagjai: ·         Németh Kitti, játékos ·         Stier Edit, játékos ·         dr. Kárpáti Zsófia, játékos ·         Oláh Krisztina, játékos ·         Novák Barna, delegáció vezető ·         Fodor Bertalan, edző 2.       A felkérés A válogatott tagjai személyesen kerestek meg azzal
Szeptember 11. Vasárnap  »»

Női Európa Bajnokság, 2016. - Pozsony Szeptember 11. vasárnap   A Női Válogatott számára szombaton lezárult az Európa Bajnokság, ahol nagyon szép teljesítményt nyújtottak gratulálunk nekik az elért sikerekhez! A hölgyek a legjobb 16-ba bekerültek és végül a 13-16. helyen végeztek az Európa Bajnokságon. A precíziós kilövő sorozatban a 13. helyen végeztünk.    Gratulálunk a Magyar Csapatnak az elért eredményhez!
Gratulálunk Oláh Krisztinának a Női EB-n precíziós lövősorozatban elért eredményéhez »»

Női Európa Bajnokság, 2016. - Pozsony      Oláh Krisztina csütörtökön 14 ponttal a 17. helyen jutott tovább a következő selejtező körbe, amit szeptember 10.-én reggel tartottak. Krisztina szombati napon 18 pontot lött a selejtezőbe, ezzel a 13. helyen zárta a versenysorozatot. Gratulálunk

vissza | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | tovább

Magyar Petanque Szövetség 2014.

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió