Add a Facebook-hoz
 • Megalakult Nemzeti Versenysport Szövetség »»

  2016. december 21-én megalakult a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ). Amelyet a MOB Nem olimpiai sportágak tagozatainak sportszövetségei alapítottak meg a sporttörvény 2016-os módosítása miatt az új köztestületet.
 • Magyar CC 2016 »»

  2016. szeptember 17-én Tatabányán kerül megrendezésre a Centrope Cup magyarországi fordulója. További információkat a programról, nevezésről cikkünkben olvashat. 
 • XII. Farsang Kupa »»

  2017. január 21-22.-én pétanque versenyt rendeznek a sitkei Kastélyfogadóban. A szombati napon triplett pétanque verseny, vasárnap duplett pétanque versenyt rendeznek. További információk versennyel és szállással kapcsolatban a cikkben olvashat.
 • Gratulálunk Oláh Krisztinának aki a 13. helyen végezett a Női Európa Bajnokságon a precíziós lövés sorozatban! »»


 • Gratulálunk a Senior Válogatottnak a Nemzetek Kupája Bronz érméhez!

  2016. október 18-20. között Monacoban került megrendezésre a 3. Senior(Veterán) Európabajnokság, ahol a Magya válogatott a Nemzetek Kupája Bronzérmét szerezte meg. Gratulálunk nekik!
 • Új tagegyesület - Balaton SE »»

  A Balaton Sportegyesület Pétanque Szakosztálya csatlakozott szövetségünkhöz!
 • Közgyűlés - 2017. »»

  2017. február 17-én Veszprémben, a Kossuth laktanyában tartotta a Magyar Pétanque Szövetség éves rendes közgyűlését, továbbá a Szövetség vezetőségének ötödik elnökségi tagjának tisztújítását.

Kilövő Országos Bajnokság Döntő - 2016.

 2016. Kilövő Országos Bajnokság Döntő - Sárvár

 

Június 25-én Sárváron kerül megrendezésre a 2016. évi Kilövő Országos Bajnokság Döntője. A Kilövő Országos Bajnokságnak 2 selejtező versenye volt  Veszprémben és Tatabányán amelyek megrendezésre kerültek. Kialakult, hogy kik jutottak tovább a döntőbe. Az ifjúságiaknál és a nőknél a nevezettek számától függően a legjobb 4 játékos kvalifikálta magát a döntőbe. A férfiaknál a legjobb 8 került be az egyenes kieséses szakaszba.


Ifjúsági korcsoport:

I. Lakatos Dániel (SSKSE) 16 pont
II. Merhaut Balázs (GPS) 11 pont
III. Hegyi Balázs (SPCSE) 10 pont
IV. Ferenc Kinga (VHSE) 9 pont

Nők:

I. Oláh Krisztina (SPCSE) 33 pont
II. Árvai Nikolett (VHSE) 12 pont
III. Teiermeyer Mónika (SSKSE) 11 pont
IV. Németh Kitti (MÖSE) 10 pont

dr. Kárpáti Zsófia 15 pontot ért el a második fordulóban, de visszalépett a döntőbeli részvételtől, ezért a következő helyen lévő játékos jutott be a négyes döntőbe. Németh Kitti és Simon Ágnes is 10­-10 pontot ért el, de Németh Kittinek volt 5 pontos lövése is, így ő lett a továbbjutó.

Férfiak:

I. Nagy Ignác (SW) 35 pont
II. Péli Rezső (TPK) 30 pont
III. Tóth András (VHSE) 30 pont
IV. Tálosi Krisztián (MÖSE) 29 pont
V. Todenberg Roland (PVMSK) 28 pont
VI. Fodor Zoltán (GPS) 28 pont
VII. Bús Benedek (VHSE) 24 pont
VIII. Babai Gábor (VHSE) 24 pont

A 2. és 3. helyen az 5 pontos lövések döntöttek. Péli Rezsőnek 3 ilyen lövése volt, míg Tóth Andrásnak 2 db. Az 5. és 6. helyen Todenberg Rolandnak 3 db 5 pontos lövése volt, Fodor Zoltán egy volt. 24 pontot 4 játékos is lőtt. Fülöp Jánosnak és Hegedüs­ Harasta Gábornak nem volt 5 pontos lövése. A 7. és 8. helyre így az öt pontos lövéssel rendelkezők kerültek be. Ugyanannyi öt pontos lövésük volt, de Bús Benedek 6 db hárompontos lövése volt, míg Babai Gábornak 5 db.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Magyar Petanque Szövetség 2014.

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió