Add a Facebook-hoz
 • Közgyűlés - 2017. »»

  2017. február 17-én Veszprémben, a Kossuth laktanyában tartotta a Magyar Pétanque Szövetség éves rendes közgyűlését, továbbá a Szövetség vezetőségének ötödik elnökségi tagjának tisztújítását.
 • Gratulálunk a Senior Válogatottnak a Nemzetek Kupája Bronz érméhez!

  2016. október 18-20. között Monacoban került megrendezésre a 3. Senior(Veterán) Európabajnokság, ahol a Magya válogatott a Nemzetek Kupája Bronzérmét szerezte meg. Gratulálunk nekik!
 • Magyar CC 2016 »»

  2016. szeptember 17-én Tatabányán kerül megrendezésre a Centrope Cup magyarországi fordulója. További információkat a programról, nevezésről cikkünkben olvashat. 
 • XII. Farsang Kupa »»

  2017. január 21-22.-én pétanque versenyt rendeznek a sitkei Kastélyfogadóban. A szombati napon triplett pétanque verseny, vasárnap duplett pétanque versenyt rendeznek. További információk versennyel és szállással kapcsolatban a cikkben olvashat.
 • Új tagegyesület - Balaton SE »»

  A Balaton Sportegyesület Pétanque Szakosztálya csatlakozott szövetségünkhöz!
 • Gratulálunk Oláh Krisztinának aki a 13. helyen végezett a Női Európa Bajnokságon a precíziós lövés sorozatban! »»


 • Megalakult Nemzeti Versenysport Szövetség »»

  2016. december 21-én megalakult a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ). Amelyet a MOB Nem olimpiai sportágak tagozatainak sportszövetségei alapítottak meg a sporttörvény 2016-os módosítása miatt az új köztestületet.

Közgyűlés 2017. 02. 17. - Veszprém

Közgyűlés 2017.

 

Meghívó

A Magyar Pétanque Szövetség elnökségének 7-8-9/E/2017 számú határozata értelmében évi rendes közgyűlés hívok össze 2017. február 17-én, 18 órára, Veszprémbe.

Napirendi pontok:

I. Az elnökség beszámolója a 2016. éves szakmai, számviteli és közhasznúsági tevékenységről
II. Az ellenőrző testület beszámolója a 2016. évről
III. Az elnökség beszámolója a 2017. éves szakmai és pénzügyi tervéről
IV. Az ötödik elnökségi tag tisztújítása
V. A tagok által beterjesztett javaslatok
VI. Egyebek

Helyszín: Kossuth laktanya, Veszprém, Jutasi út 93. - Kis tanácsterem

Mivel a helyszín katonai objektum területén található, a belépés regisztráció köteles. A belépés meggyorsítása érdekében a résztvevők 2017. február 14-ig küldjék meg Drienyovszki János részére az alábbi adatokat: név, lakcím, személyi igazolvány száma. (drienyovszki@chello.hu)
Természetesen, a közgyűlésen nyílt, így azon előzetes bejelentkezés nélkül is bárki részt vehet, miután a kapuban rögzítik a fenti adatokat.

Amennyiben a meghirdetett időpontra a közgyűlés határozatképtelen, 2017. február 17-én 19 órai időpontra ismételten összehívom a közgyűlést ugyan azon helyszínre, változatlan napirenddel, ekkor a közgyűlés a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes a hatályos Alapszabály rendelkezése alapján. Felhívom a figyelmet arra, hogy a küldöttek csak érvényes megbízólevéllel képviselhetik a tagszervezetet, továbbá arra, hogy a közgyűlésen minden tagot egy képviselő képvisel (12§ (3)).

A közgyűlés az Alapszabály értelmében nyilvános.

 

Üdvözlettel: Novák Barnabás (MAPESZ elnöke)


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Magyar Petanque Szövetség 2014.

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió