Add a Facebook-hoz
 • Megalakult Nemzeti Versenysport Szövetség »»

  2016. december 21-én megalakult a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ). Amelyet a MOB Nem olimpiai sportágak tagozatainak sportszövetségei alapítottak meg a sporttörvény 2016-os módosítása miatt az új köztestületet.
 • XII. Farsang Kupa »»

  2017. január 21-22.-én pétanque versenyt rendeznek a sitkei Kastélyfogadóban. A szombati napon triplett pétanque verseny, vasárnap duplett pétanque versenyt rendeznek. További információk versennyel és szállással kapcsolatban a cikkben olvashat.
 • Közgyűlés - 2017. »»

  2017. február 17-én Veszprémben, a Kossuth laktanyában tartotta a Magyar Pétanque Szövetség éves rendes közgyűlését, továbbá a Szövetség vezetőségének ötödik elnökségi tagjának tisztújítását.
 • Új tagegyesület - Balaton SE »»

  A Balaton Sportegyesület Pétanque Szakosztálya csatlakozott szövetségünkhöz!
 • Magyar CC 2016 »»

  2016. szeptember 17-én Tatabányán kerül megrendezésre a Centrope Cup magyarországi fordulója. További információkat a programról, nevezésről cikkünkben olvashat. 
 • Gratulálunk a Senior Válogatottnak a Nemzetek Kupája Bronz érméhez!

  2016. október 18-20. között Monacoban került megrendezésre a 3. Senior(Veterán) Európabajnokság, ahol a Magya válogatott a Nemzetek Kupája Bronzérmét szerezte meg. Gratulálunk nekik!
 • Gratulálunk Oláh Krisztinának aki a 13. helyen végezett a Női Európa Bajnokságon a precíziós lövés sorozatban! »»


Közgyűlés - 2017

Közgyűlés 2017

 

2017. február 17-én Veszprémben, a Kossuth laktanyában tartotta a Magyar Pétanque Szövetség éves rendes közgyűlését, továbbá a Szövetség vezetőségének ötödik elnökségi tagjának tisztújítását.

A 9 tagegyesület részvételével zajló közgyűlésen a képviselők több fontos kérdést is tárgyaltak, továbbá elfogadták a 2016. évi szakmai és pénzügyi beszámolókat, továbbá a 2017-es évre tervezett szakmai és pénzügyi tervet.
 
Mint ismert az előző tisztújításon a közgyűlésnek nem sikerült ötödik elnökségi tagot választani, ezért így arra most újfent sor került. A jelölőbizottság munkáját Tálosi Krisztián végezte. A közgyűlés előtti tájékoztatás alapján 4 jelölt fogadta el előzetesen a jelölést, azonban a helyszínen Kiss J. Csaba visszalépett Molnár Csaba javára. A szavazólapra így végül Simon Ágnes, Mátyás József és Molnár Csaba kerültek fel. A szavazás két fordulóban zajlott az első körben kialakult szavazat egyenlőség miatt (Simán Ágnes 1 szavazat, Mátyás József - Molnár Csaba 4 - 4 szavazat), míg a második körben Molnár Csaba kapta meg a szavazatok többségét. Az elnökség sok sikert es jó munkát kíván új elnökségi tagjának.

A közgyűlés egyebek napirendi pontjai között Hegedüs-Harasta Gábor alelnök rövid indoklással beadta lemondását az alelnöki posztról. Tisztújítására a következő közgyűlésen kerül sor.

A helyszín biztosítását köszönjük a Veszprémi Honvéd Sportegyesület Pétanque Szakosztályának

Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Magyar Petanque Szövetség 2014.

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió