Add a Facebook-hoz
 • Új tagegyesület - Balaton SE »»

  A Balaton Sportegyesület Pétanque Szakosztálya csatlakozott szövetségünkhöz!
 • Közgyűlés - 2017. »»

  2017. február 17-én Veszprémben, a Kossuth laktanyában tartotta a Magyar Pétanque Szövetség éves rendes közgyűlését, továbbá a Szövetség vezetőségének ötödik elnökségi tagjának tisztújítását.
 • Megalakult Nemzeti Versenysport Szövetség »»

  2016. december 21-én megalakult a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ). Amelyet a MOB Nem olimpiai sportágak tagozatainak sportszövetségei alapítottak meg a sporttörvény 2016-os módosítása miatt az új köztestületet.
 • Gratulálunk a Senior Válogatottnak a Nemzetek Kupája Bronz érméhez!

  2016. október 18-20. között Monacoban került megrendezésre a 3. Senior(Veterán) Európabajnokság, ahol a Magya válogatott a Nemzetek Kupája Bronzérmét szerezte meg. Gratulálunk nekik!
 • XII. Farsang Kupa »»

  2017. január 21-22.-én pétanque versenyt rendeznek a sitkei Kastélyfogadóban. A szombati napon triplett pétanque verseny, vasárnap duplett pétanque versenyt rendeznek. További információk versennyel és szállással kapcsolatban a cikkben olvashat.
 • Gratulálunk Oláh Krisztinának aki a 13. helyen végezett a Női Európa Bajnokságon a precíziós lövés sorozatban! »»


 • Magyar CC 2016 »»

  2016. szeptember 17-én Tatabányán kerül megrendezésre a Centrope Cup magyarországi fordulója. További információkat a programról, nevezésről cikkünkben olvashat. 

Madagaszkáron fogják megrendezni a 47. Férfi Világbajnokságot

Madagaszkár ad otthont az idei évi 47. Férfi Világbajnokságnak

 

A Nemzetközi Pétanque Szövetség tájékoztatás alapján a 47. Férfi Világbajnokság Madagszkáron kerül megrendezésre, 2016. december 01-04. között. Szövetségünk a tavalyi albenai Európa Bajnokságon sajnos nem szerzett automatikus jogot az indulásra, azonban a harmadik póthely feltehetőleg mégis indulási jogot ér országunknak. Az esemény hivatalos programja, a honlappal együtt junúis közepére várható. Amennyiben további tájékoztatást és felkérést kap Szövetségünk a részvételre, így azt honlapunkon illetve tagegyesületeinknek külön levélben azonnal jelezni fogjuk. 

Az FIPJP további tájékoztatása szerint az esemény első napján kerül sor az FIPJP éves kongresszusára, amelynek egyik legfőbb pontja az Olimpiai törekvés és az ehhez kapcsolódó promoció és kampány előkészítése.  
Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Magyar Petanque Szövetség 2014.

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió