Add a Facebook-hoz
 • XII. Farsang Kupa »»

  2017. január 21-22.-én pétanque versenyt rendeznek a sitkei Kastélyfogadóban. A szombati napon triplett pétanque verseny, vasárnap duplett pétanque versenyt rendeznek. További információk versennyel és szállással kapcsolatban a cikkben olvashat.
 • Gratulálunk Oláh Krisztinának aki a 13. helyen végezett a Női Európa Bajnokságon a precíziós lövés sorozatban! »»


 • Magyar CC 2016 »»

  2016. szeptember 17-én Tatabányán kerül megrendezésre a Centrope Cup magyarországi fordulója. További információkat a programról, nevezésről cikkünkben olvashat. 
 • Közgyűlés - 2017. »»

  2017. február 17-én Veszprémben, a Kossuth laktanyában tartotta a Magyar Pétanque Szövetség éves rendes közgyűlését, továbbá a Szövetség vezetőségének ötödik elnökségi tagjának tisztújítását.
 • Megalakult Nemzeti Versenysport Szövetség »»

  2016. december 21-én megalakult a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ). Amelyet a MOB Nem olimpiai sportágak tagozatainak sportszövetségei alapítottak meg a sporttörvény 2016-os módosítása miatt az új köztestületet.
 • Új tagegyesület - Balaton SE »»

  A Balaton Sportegyesület Pétanque Szakosztálya csatlakozott szövetségünkhöz!
 • Gratulálunk a Senior Válogatottnak a Nemzetek Kupája Bronz érméhez!

  2016. október 18-20. között Monacoban került megrendezésre a 3. Senior(Veterán) Európabajnokság, ahol a Magya válogatott a Nemzetek Kupája Bronzérmét szerezte meg. Gratulálunk nekik!

Mix Duplett Országos Bajnokság, 2016. - Pécs

Mix Duplett Országos Bajnokság, Pécs

 

2016. szeptember 24-én szombaton Pécsett kerül megrendezésre a Mix Duplett Országos Bajnokság, amely válogatója az ezzel a formációval megegyező világversenyen való résztvételi lehetőségnek.

 

A Bajnokság 10 órakkor kezdődik az előnevezéseket a helyszínen 9 óra 30-ig kell megerősíteni. A versenyt a Pécs-Árpádtetőn a Mecsextrém kalandparkban rendezik meg. A Mecsextrém PArk Pécstől 2 km-re a 66-os számú főút mellett  található. A parkoló alkalmas gépkocsival és busszal érkező vendégek számára parkolóhellyel.

GPS: N46 08 12.87, E18 15 10.00,

 

A versenyre 8 db mix páros nevezett gyermek kategóriában, 2 db mix páros csapat serdülő kategóriában, 2 db mix páros csapat az ifjúsági kategóriában és 16 db mix páros csapat nevezett a felnött kategóriba.

Jó játékot kívánunk a játékosoknak a versenyhez!


 

Kapcsolódó cikkek:Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Magyar Petanque Szövetség 2014.

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió