Add a Facebook-hoz
 • Gratulálunk Oláh Krisztinának aki a 13. helyen végezett a Női Európa Bajnokságon a precíziós lövés sorozatban! »»


 • Közgyűlés - 2017. »»

  2017. február 17-én Veszprémben, a Kossuth laktanyában tartotta a Magyar Pétanque Szövetség éves rendes közgyűlését, továbbá a Szövetség vezetőségének ötödik elnökségi tagjának tisztújítását.
 • Új tagegyesület - Balaton SE »»

  A Balaton Sportegyesület Pétanque Szakosztálya csatlakozott szövetségünkhöz!
 • Gratulálunk a Senior Válogatottnak a Nemzetek Kupája Bronz érméhez!

  2016. október 18-20. között Monacoban került megrendezésre a 3. Senior(Veterán) Európabajnokság, ahol a Magya válogatott a Nemzetek Kupája Bronzérmét szerezte meg. Gratulálunk nekik!
 • XII. Farsang Kupa »»

  2017. január 21-22.-én pétanque versenyt rendeznek a sitkei Kastélyfogadóban. A szombati napon triplett pétanque verseny, vasárnap duplett pétanque versenyt rendeznek. További információk versennyel és szállással kapcsolatban a cikkben olvashat.
 • Megalakult Nemzeti Versenysport Szövetség »»

  2016. december 21-én megalakult a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ). Amelyet a MOB Nem olimpiai sportágak tagozatainak sportszövetségei alapítottak meg a sporttörvény 2016-os módosítása miatt az új köztestületet.
 • Magyar CC 2016 »»

  2016. szeptember 17-én Tatabányán kerül megrendezésre a Centrope Cup magyarországi fordulója. További információkat a programról, nevezésről cikkünkben olvashat. 

Megalakult a Nemzeti Versenysport Szövetség

Megalakult a Nemezeti Versenysport Szövetség 

 

2016. december 21-én szerdán megalakult a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ).

Mészáros János NVESZ elnökeA NVESZ megalakulását a 2016-os sporttörvényi változások hívták elő, amely előírta, hogy új köztestületet kellett létrehozni, mivel a nem olimpiai sportágaknak a saját érdekképviseletük, illetve versenysportjaiknak irányitása januártól a MOB-tól függetlenedik. A 47 tagszövetség 2016. december 21-én tartotta az alakuló ülést, ahol 42 sportszövetség képviselte magát (köztük a MAPESZ is). A szövetségek képviselői egyhangúan az egyedüli jelöltként indult Mészáros János a Magyar Karate Szakszövetség elnökét, a MOB eddigi alelnökét választották meg az új köztestület elnökének. Az általános alelnök Járosi Péter, a Magyar Sárkányhajó Szövetség elnöke, míg szakmai alelnök Galambos Péter, a Magyar Kick-box Szövetség elnöke lett megválasztva. 

Képek forrása: MTI,  squash.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Magyar Petanque Szövetség 2014.

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió