vissza | nyomtatás

Közgyűlés - 2017

Közgyűlés 2017

 

2017. február 17-én Veszprémben, a Kossuth laktanyában tartotta a Magyar Pétanque Szövetség éves rendes közgyűlését, továbbá a Szövetség vezetőségének ötödik elnökségi tagjának tisztújítását.

A 9 tagegyesület részvételével zajló közgyűlésen a képviselők több fontos kérdést is tárgyaltak, továbbá elfogadták a 2016. évi szakmai és pénzügyi beszámolókat, továbbá a 2017-es évre tervezett szakmai és pénzügyi tervet.
 
Mint ismert az előző tisztújításon a közgyűlésnek nem sikerült ötödik elnökségi tagot választani, ezért így arra most újfent sor került. A jelölőbizottság munkáját Tálosi Krisztián végezte. A közgyűlés előtti tájékoztatás alapján 4 jelölt fogadta el előzetesen a jelölést, azonban a helyszínen Kiss J. Csaba visszalépett Molnár Csaba javára. A szavazólapra így végül Simon Ágnes, Mátyás József és Molnár Csaba kerültek fel. A szavazás két fordulóban zajlott az első körben kialakult szavazat egyenlőség miatt (Simán Ágnes 1 szavazat, Mátyás József - Molnár Csaba 4 - 4 szavazat), míg a második körben Molnár Csaba kapta meg a szavazatok többségét. Az elnökség sok sikert es jó munkát kíván új elnökségi tagjának.

A közgyűlés egyebek napirendi pontjai között Hegedüs-Harasta Gábor alelnök rövid indoklással beadta lemondását az alelnöki posztról. Tisztújítására a következő közgyűlésen kerül sor.

A helyszín biztosítását köszönjük a Veszprémi Honvéd Sportegyesület Pétanque Szakosztályának