Add a Facebook-hoz
 • Megalakult Nemzeti Versenysport Szövetség »»

  2016. december 21-én megalakult a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ). Amelyet a MOB Nem olimpiai sportágak tagozatainak sportszövetségei alapítottak meg a sporttörvény 2016-os módosítása miatt az új köztestületet.
 • Gratulálunk Oláh Krisztinának aki a 13. helyen végezett a Női Európa Bajnokságon a precíziós lövés sorozatban! »»


 • XII. Farsang Kupa »»

  2017. január 21-22.-én pétanque versenyt rendeznek a sitkei Kastélyfogadóban. A szombati napon triplett pétanque verseny, vasárnap duplett pétanque versenyt rendeznek. További információk versennyel és szállással kapcsolatban a cikkben olvashat.
 • Magyar CC 2016 »»

  2016. szeptember 17-én Tatabányán kerül megrendezésre a Centrope Cup magyarországi fordulója. További információkat a programról, nevezésről cikkünkben olvashat. 
 • Gratulálunk a Senior Válogatottnak a Nemzetek Kupája Bronz érméhez!

  2016. október 18-20. között Monacoban került megrendezésre a 3. Senior(Veterán) Európabajnokság, ahol a Magya válogatott a Nemzetek Kupája Bronzérmét szerezte meg. Gratulálunk nekik!
 • Új tagegyesület - Balaton SE »»

  A Balaton Sportegyesület Pétanque Szakosztálya csatlakozott szövetségünkhöz!
 • Közgyűlés - 2017. »»

  2017. február 17-én Veszprémben, a Kossuth laktanyában tartotta a Magyar Pétanque Szövetség éves rendes közgyűlését, továbbá a Szövetség vezetőségének ötödik elnökségi tagjának tisztújítását.

Budapesti Önkormányzatok pétanque versenye

/Cikkünk Drienyovszki János beszámolója alapján készült./   

 

Újabb sportbarátokkal ismerkedtünk meg Újpesten. A budapesti önkormányzatok sportnapot tartottak ma 3 sportágban. Kürti Gyurinak köszönhetően a petanque is köztük volt, mi meg segítettünk megrendezni a versenyt.
Óriási szerencsénk volt az időjárással, mert néha szemerkélt ugyan az eső, de az előrejelzéshez képest elviselhető volt.
Kicsit keveredtek a dolgok (mint mindig, ha több sportágban is lehet indulni), de a szervezők kérték, hogy legyünk rugalmasak. Nos, ez sikerült, bár a végére igen lerövidítettük a meccseket, hogy tartani tudjuk a végső időpontot, és akkor se omlott össze a világ, ha egyik-másik játékos közben elment pingpongozni. Arra viszont nem számítottunk mi sem, hogy 2 forduló után is jönnek újabb csapatok. Ennek ellenére nem küldtünk el senkit. Úrrá lettünk a káoszon, és a XV. kerület alporgármester asszonya 14.00-kor végeredményt tudott hirdetni.

I. hely: II. kerületi Önkormányzat

II. hely: Fővárosi Önkormányzat

III. hely: XV. kerületi Önkormányzat

A legjobb amatőr versenyző a zsűri egybehangzó értékelése alapján Szőts Barbara lett.


Gratulálunk minden résztvevőnek!

 


 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Magyar Petanque Szövetség 2014.

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió