Add a Facebook-hoz
 • XII. Farsang Kupa »»

  2017. január 21-22.-én pétanque versenyt rendeznek a sitkei Kastélyfogadóban. A szombati napon triplett pétanque verseny, vasárnap duplett pétanque versenyt rendeznek. További információk versennyel és szállással kapcsolatban a cikkben olvashat.
 • Közgyűlés - 2017. »»

  2017. február 17-én Veszprémben, a Kossuth laktanyában tartotta a Magyar Pétanque Szövetség éves rendes közgyűlését, továbbá a Szövetség vezetőségének ötödik elnökségi tagjának tisztújítását.
 • Gratulálunk a Senior Válogatottnak a Nemzetek Kupája Bronz érméhez!

  2016. október 18-20. között Monacoban került megrendezésre a 3. Senior(Veterán) Európabajnokság, ahol a Magya válogatott a Nemzetek Kupája Bronzérmét szerezte meg. Gratulálunk nekik!
 • Gratulálunk Oláh Krisztinának aki a 13. helyen végezett a Női Európa Bajnokságon a precíziós lövés sorozatban! »»


 • Magyar CC 2016 »»

  2016. szeptember 17-én Tatabányán kerül megrendezésre a Centrope Cup magyarországi fordulója. További információkat a programról, nevezésről cikkünkben olvashat. 
 • Megalakult Nemzeti Versenysport Szövetség »»

  2016. december 21-én megalakult a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ). Amelyet a MOB Nem olimpiai sportágak tagozatainak sportszövetségei alapítottak meg a sporttörvény 2016-os módosítása miatt az új köztestületet.
 • Új tagegyesület - Balaton SE »»

  A Balaton Sportegyesület Pétanque Szakosztálya csatlakozott szövetségünkhöz!

Téli Triplett OB

Téli Triplett Országos Bajnokság - 2018. 

Budapest Pétanque csarnok

 

Sikeresen lezárult az első téli országos triplett bajnokság a budapesti petanque csarnokban, ami egyben 2018 első szövetségi pontszerző versenye is volt. 11 induló két csoportban versenyzett a legjobb 4-be jutásért. A versenyt végül Nagy László, Kovacs Zoltán, Gál Károly trió nyerte a Kemény Gyula, Tóth Tamás, Vámosi Tibor alkotta triplett ellen. A 3-ik helyet Frank László, Tóth András, Federi István szerezte meg, Perge Lola, Tornyosi Valéria, Simon Ágnes csapata ellen. Köszönjük a problémamentes rendezést a veszprémi petanque klub elnökének Drienyovszki János-nak, és Molnár Csabinak hogy ismét remek petanque hangulatot varázsolt az egyre népszerűbb  a Magyar Petanque Szövetség által is támogatott csarnokba!


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Magyar Petanque Szövetség 2014.

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió