Add a Facebook-hoz
 • Új tagegyesület - Balaton SE »»

  A Balaton Sportegyesület Pétanque Szakosztálya csatlakozott szövetségünkhöz!
 • Közgyűlés - 2017. »»

  2017. február 17-én Veszprémben, a Kossuth laktanyában tartotta a Magyar Pétanque Szövetség éves rendes közgyűlését, továbbá a Szövetség vezetőségének ötödik elnökségi tagjának tisztújítását.
 • Magyar CC 2016 »»

  2016. szeptember 17-én Tatabányán kerül megrendezésre a Centrope Cup magyarországi fordulója. További információkat a programról, nevezésről cikkünkben olvashat. 
 • Megalakult Nemzeti Versenysport Szövetség »»

  2016. december 21-én megalakult a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ). Amelyet a MOB Nem olimpiai sportágak tagozatainak sportszövetségei alapítottak meg a sporttörvény 2016-os módosítása miatt az új köztestületet.
 • Gratulálunk a Senior Válogatottnak a Nemzetek Kupája Bronz érméhez!

  2016. október 18-20. között Monacoban került megrendezésre a 3. Senior(Veterán) Európabajnokság, ahol a Magya válogatott a Nemzetek Kupája Bronzérmét szerezte meg. Gratulálunk nekik!
 • XII. Farsang Kupa »»

  2017. január 21-22.-én pétanque versenyt rendeznek a sitkei Kastélyfogadóban. A szombati napon triplett pétanque verseny, vasárnap duplett pétanque versenyt rendeznek. További információk versennyel és szállással kapcsolatban a cikkben olvashat.
 • Gratulálunk Oláh Krisztinának aki a 13. helyen végezett a Női Európa Bajnokságon a precíziós lövés sorozatban! »»


Triplett Válogató Verseny - 2016

Válogató verseny 2016 - Magyarszék


2016. július 9-én Magyarszéken került megrendezésre a válogató verseny. Nőknél 3 csapat mérte össze erejét, hogy válogatott legyen és képviselje hazánkat idén szeptemberben a pozsonyi Európa Bajnokságon. A verseny lebonyolitása kettős körmérközésen az egymás elleni pontarány döntött ki lett a 2016-os év női válogatottja.


A válogató verseny első helyezettjei: dr. Kárpáti Zsófia, Németh Kitti és Stier Edit  mind a Magyarszéki Önkormányzati Sportegyesület Pétanque Szakosztályának versenyzői.

A válogató verseny második helyezettje: Kajdy Dóra [PVMSK], Tálosiné Mocsirán Ágnes [PVMSK] és Simon Ágnes [TPK] ők vegyes csapatban indultak el a válogató versenyen. A versenyzők a Pécsi Vörösmeteor Sportkör és a Tatabányai Pétanque Klub versenyzői.

A válogató verseny harmadik helyezettjei: Teiermeyer Mónika [SSC SE], Süle Miklósné [SSC SE] és Fazekas Mária [MÖSE] ők is vegyes csapatban indultak a válogató versenyenen a Sárvári Sakk Club és a Magyarszéki Önkormányzati Sportegyesület versenyzői.

A férfiaknál is megrendezésre került a válogató verseny, azonban jelenleg Szövetségünk csak tartalékos helyen van a 45. Férfi Világbajnokságon.

Férfiaknál 6 csapat nevezett a 2016. évi válogató versenyre.

A válogató versenyt megnyerte a  Péli Rezső (TPK), Kocsis Tamás (TPK) és Tálosi Krisztián (MÖSE) vegyes csapat, akik a Tatabányai Pétanque Klub és Magyarszéki Önkormányzati Sportegyesület versenyzői.A válogató verseny második helyezettjei Todenberg Roland [PVMSK], Traum Gergely [PVMSK]  és Gergely János [MÖSE] vegyes csapat, akik a Pécsi Vörösmeteror Sportkör és a Magyarszéki Önkormányzati Sportegyesület versenyzői.


Harmadik helyen végezett: Babai Gábor, Bús Benedek és Kopasz Zoltán mindangyian a Veszprémi Honvéd Sportegyesület versenyzői.

 

Gratulálunk, sok szerencsét eredményes felkészülést kívánunk! 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Magyar Petanque Szövetség 2014.

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió